صفحه نخست

کاشت مو به روش FUT
FUT مخفف Follicular Unit Transplantation  می باشد این روش یکی از قدیمی ترین روش های اولیه کاشت موی سر در دنیا می باشد که در آن  استفاده از دُز زیاد داروی  بیهوشی مرسوم بوده است و داشتن بانک موی بسیار مناسب از شرایط اولیه استفاده از این روش محسوب می گردد در این روش لایه های پوستی به شکل نوار و در ابعاد مختلف از نواحی پشت سر برداشته و سپس با دستگاه و زیر میکروسکوپ به واحد های کوچک تر تقسیم و به نواحی کم پشت و طاس پیوند زده می شوند و در نهایت محل برداشته شدن لایه های پوستی بخیه می شود. این روش عوارض جانبی زیادی از جمله کم بودن تعداد گرفت های کاشته شده، بیهوشی، درد های پس از عمل، بجا ماندن خط بخیه کاشت مو (اسکار مو) بود. زمانی که روش FUT ابداع شد به شکلی بدون رقیب بهترین روش کاشت مو به حساب می‌آمد. با ابداع روش FIT و روش‌های جدیدتر طرفداران این روش کمتر شدند ولی هنوز هم به عنوان یکی از موثرترین روش‌های کاشت مو در دنیا شناخته می‌شود.

کاشت مو به روش FIT یا FUE
کلمه FIT در اصل، مخفف کلمه استخراج واحد فولیکولی (Follicular Isolation Technique)می‌باشد. که بعداً  نام این روش به ” برش واحد فولیکولی ” تغییر پیدا کرده است. در روش FIT عمل برداشت لایه های پوستی مانند روش FUT انجام نمی شود و صرفا فولیکول های مو به صورت گروهی و یا تک تک از پشت سر و نواحی اهدا کننده با ابزار مخصوص برداشته و در نواحی مورد نظر کاشته می شود، البته قبل از انتقال به قسمت های کم پشت و یا طاس با سوزن های مخصوص حفره های بسیار کوچک جهت قرار گرفتن فولیکول های مو ایجاد می شود.
در این روش احتیاج به جراحی نمی باشد و درمان بصورت موضعی انجام می شود، معمولا در هر جلسه 1000 الی 1500 فولیکول مو از پشت سر به نواحی کم پشت انتقال می یابد و با توجه به بانک مو و میزان طاسی سر ممکن است نیاز به چندین جلسه مراجعه باشد. بعد ها این روش به وسیله روش‌های چون SUT تکمیل و پیشرفته تر شده است.

کاشت مو به روش SUT   
با توجه برخی معایب روش FIT   ازجمله تراشیدن سر و یا طولانی و گرانتر بودن هزینه کاشت روش جدیدی به نام SUT  پدید آمد که کاملا از قواعد کلی روش FIT  تبعیت می نماید با این تفاوت که در کاشت موبه روش  SUT برای استخراج گرافت‌ها از دستگاهی خودکار استفاده می‌شود که سبب افزایش  سرعت کار شده است ، دراین  روش پیاز مو به صورت دستی برداشت و کاشت نمی شود بلکه به وسیله پانچ لیزری از محل اهدا کننده که معمولا پشت سر می باشد جدا شده و سپس فریز می گردد و در نهایت به نواحی کم مو و طاس انتقال می یابد، به دلیل فریز شدن فولیکول های مو تا زمان کاشت از تخریب آن ها جلوگیری می شود. در روش SUT با توجه به وجود پانچ لیزری و سیستم فریز درصد بسیار کمی از ریشه موها حین برداشت و کاشت از بین می روند، طبق برخی از آمار میزان هدر رفتن فولیکول های مو به کمتر از 1% در این روش می رسد.
 

کاشت مو به روش ترکیبی
در این روش با تشخیص پزشک از هر دو روش FIT و FUT جهت انتقال فولیکول های مو استفاده می شود، البته انتخاب روش مناسب به وضعیت موهای فرد بستگی دارد و لزوما استفاده از روش ترکیبی برای همه مناسب نمی باشد و بیشتر برای افرادی است که طاسی سر آن ها شدید می باشد ؛ یعنی موها از خط رویش تا حدود ۲۰ سانتی متر عقب رفته و با یک روش نمی توان نتیجه مطلوبی از کاشت مو بدست آورد.

کاشت مو به روش Micro FIT
کاشت مو به روش Micro FIT یا MFIT در حال حاضر بهترین و جدیدترین تکنولوژی برداشت مو است. این روش همانند روش FIT فولیکول‌ها را به شکل واحدی استخراج می‌کند. تفاوت میکرو اف آی تی با سایر روش‌های کاشت مو استفاده از ابزارهای بسیار دقیق‌تر و ظریف‌تر برای برداشت موها است. به طور کلی در بین روش‌های زیر مجموعه روش FIT، می‌توان از Micro FIT به عنوان بهترین روش کاشت مو نام برد.

کاشت مو به روش BHT
​​​​​​​
اصولاً در هنگام کاشت موها مورد نیاز  ازبانک مو ( پشت سر) برداشته می شود اما در برخی موارد و به تشخیص پزشک متخصص و بعلت کم بودن حجم بانک مو ، موی موردنیاز از صورت و بدن برداشت میشود به همین دلیل به  این روشن  BHT می گویند.​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​